Coaching en Trainingen door Gierveld Recruitment

Ook bieden wij, als Gierveld Recruitment, diverse coaching trajecten en trainingen aan. Deze worden gegeven door erkende trainers.

Job Coaching op de werkvloer

Bent u op zoek naar begeleiding, advies of een sparringpartner binnen uw organisatie? Dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Wij kijken met een brede blik naar uw organisatie en de mogelijkheden hierin en helpen u zo graag met een passend advies.

Onze Jobcoaches bieden professionele ondersteuning op diverse vlakken, zowel voor u als voor de medewerker. De jobcoach onderzoekt samen met u en de kandidaat wat de mogelijkheden zijn op de korte termijn, maar ook waar u en/of de kandidaat over 5 jaar zou willen staan. Zo kunt u in grote lijnen bepalen welke stappen nodig zijn om daar op aan te kunnen sturen.

Zelfreflectie Training

Bent u op zoek naar een goed en samenwerkend team, wat elkaar begrijpt, maar nog belangrijker, dat de medewerkers zichzelf begrijpen?

Onze erkende trainers gaan samen met de medewerker(s), teams en/of het management aan de slag, om een team zo goed mogelijk te kunnen laten functioneren, maar ook op het gebied van de medewerker(s) als individueel persoon. Alles valt of staat hier met zelfreflectie en communicatie. Dit pakken wij dan ook tot op de kern aan.

Commerciële trainingen

Met onze trainers ben je bij ons op het juiste adres voor commerciële trainingen. Onze trainers kennen het klappen van de zweep en hebben de jarenlange opgedane commerciële ervaring vertaald naar een passende training.

Daarnaast maken wij ook speciaal op maat gemaakte trainingen, dit is afhankelijk van waar naar er behoefte is bij uw organisatie. Wij gaan met u in gesprek over wat u wilt, zoekt en welk effect u graag zou willen zien na de training. Met deze informatie gaan wij aan de slag en schrijven de training geheel passend naar uw wensen, eisen en organisatie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van Trainingen en Coaching? Neem dat contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Koffie? We komen graag in contact!