Werving en selectie uitbesteden?

Waarom Werving & Selectie?

Zoekt u een kandidaat die u direct zelf een contract wilt aanbieden, maar de recruitment bij een gespecialiseerd bureau wilt neerleggen? Kies dan voor Werving & Selectie via Gierveld Recruitment.

Met onze jarenlange ervaring in de Logistiek & Office, verkregen door opleiding en/of werkervaring zijn wij goede sparringpartners voor het vinden van goed en gekwalificeerd personeel.

Wij verdiepen ons in uw organisatie en gaan op basis van uw harde en zachte criteria op zoek naar de geschikte kandidaat. Met onze kennis en ervaring in de bemiddeling kunnen wij u helpen bij het vinden van uw nieuwe medewerker.

Bij Gierveld Recruitment staan wij voor binding met onze opdrachtgevers en kandidaten, u heeft dan ook één vast contact persoon. Hij/zij is gespecialiseerd in de personeelsbemiddeling en verdiept zich in uw organisatie, zo hoeft u niet steeds uw organisatie en vacatures uit te leggen aan ons.

Nazorg na plaatsing

Na het uitzetten van uw vacature, met de daarbij behorende harde en zachte criteria, gaan wij voor u aan de slag en op zoek naar de juiste kandidaat. Na een persoonlijk gesprek met de kandidaat/kandidaten heeft u uw nieuwe medewerker gevonden. De kandidaat zal direct bij u in dienst treden. Ook na het plaatsen van de medewerker houden wij contact met u en de kandidaat.

Wij vinden de nazorg namelijk net zo belangrijk als de procedure van het vinden van geschikt personeel, dus ook na de start van de kandidaat houden wij contact. Wij willen niet alleen mensen bij u plaatsen maar willen ook dat ze blijven!

Gierveld Recruitment werkt op basis van no cure no pay. Alleen bij succesvolle bemiddeling brengen wij de kosten in rekening.

Wilt u meer weten over onze manier van werken binnen Gierveld Recruitment of over Werving & Selectie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Koffie? We komen graag in contact!