Uw sparringpartner voor het vinden van goed en gekwalificeerd personeel

Uw sparringpartner

Gierveld Recruitment is een gespecialiseerd bureau voor Logistiek en Office personeel in Zuid-Holland, Brabant, Utrecht en Noord-Holland. Met onze jarenlange ervaring in de logistiek, verkregen door opleiding en/of werkervaring zijn wij goede sparringpartners voor het vinden van goed en gekwalificeerd personeel.

Onze werkwijze is dan ook grondig en secuur en wij matchen kandidaten binnen uw organisatie niet alleen op de harde criteria, de zachte criteria vinden wij net zo belangrijk. Het inwinnen van minimaal 1 referentie is een onderdeel van onze screeningsprocedure.

Waarom Gierveld Recruitment?

Bij Gierveld Recruitment staan wij voor open, eerlijke, duidelijke en directe communicatie.

Een goede samenwerking met een lange termijn visie kan alleen werken door te adviseren en open en eerlijk met elkaar te communiceren. Wij staan dan ook voor de lange termijn visie en samenwerking. Dit blijkt ook uit de jarenlange samenwerking die wij hebben met diverse opdrachtgevers.

Door de jarenlange relaties die wij hebben opgebouwd met onze opdrachtgevers, kunnen wij de juiste match maken en zo de juiste kandidaat op de juiste functie binnen de organisatie plaatsen.

Uiteraard gaan wij graag met u in gesprek om deze relatie op te bouwen en onze visie los te laten op uw organisatie en er zo voor te zorgen dat het personeelsprobleem dat u heeft samen op te lossen.

Gierveld Recruitment werkt op basis van no cure no pay. Alleen bij een succesvolle bemiddeling brengen we de kosten in rekening.

Wilt u meer weten over onze manier van werken en wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Koffie? We komen graag in contact!