Gierveld recruitment helpt jou bij het vinden van die nieuwe uitdaging die bij jou past!

Waarom Gierveld Recruitment?

Naast meer dan 15 jaar ervaring in het bemiddelen van Logistiek & Office personeel, hebben onze medewerkers ook praktijk ervaring in de logistiek door genoten opleidingen aan het STC College en/of werkervaring. Wij hebben in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd en dankzij dit uitgebreide netwerk kunnen wij werknemers en werkgevers goed aan elkaar verbinden.

De modaliteiten waarin wij bemiddelen zijn o.a. Zeevracht, Binnenvaart, Luchtvracht, Railtransport, Wegtransport, Warehousing en Supply chain. Daarnaast bemiddelen wij ook in Office & Technisch Personeel.

Gierveld Recruitment is actief in Zuid-Holland, Brabant, Utrecht en Noord-Holland. Kijk snel bij onze vacatures en solliciteer op jouw nieuwe uitdaging!

Hoe werkt de sollicitatie procedure bij Gierveld Recruitment?

Wij verbinden werknemers en werkgevers met elkaar. Wij doen dit door ons te verdiepen in onze kandidaten en in onze opdrachtgevers. Persoonlijk contact is dan ook iets wat bij ons voorop en centraal staat.

Wij zoeken een baan voor jou die niet alleen qua uitdaging en ervaring bij je past, maar ook kijken wij naar de organisatie. Deze moet ook bij jou passen!

Gierveld Recruitment vindt het belangrijk om professioneel, secuur en integer met jouw gegevens om te gaan. Wij staan voor open, eerlijke, duidelijke en directe communicatie zodat de samenwerking kan leiden tot een succes!

De sollicitatieprocedure

Gesprek op kantoor

Na een positief en enthousiast gesprek (telefonisch) volgt er een kennismakingsgesprek op kantoor. Wij gaan met jou in gesprek over je kennis, ervaring en wensen, zo kunnen wij jou goed matchen met jouw nieuwe uitdaging. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en tijdens dit gesprek zullen wij de mogelijkheden die wij op dat moment vacant hebben met jou bespreken.

Voorstellen bij opdrachtgever

Ben jij net zo enthousiast als wij, dan zullen wij jouw cv met onze bevindingen voorstellen bij onze opdrachtgever(s). Gierveld Recruitment zal nooit zomaar jouw gegevens bij een werkgever neerleggen zonder dat jij hiervan op de hoogte bent! Wij vinden privacy en integriteit heel erg belangrijk.

Gesprek bij opdrachtgever

Zodra jij op gesprek gaat bij je potentiele nieuwe werkgever zullen wij jou voorzien van alle benodigde informatie. Indien jij voor het sollicitatiegesprek dan nog wil sparren met ons en je vragen hebt, is dit natuurlijk altijd mogelijk en staan wij graag voor je klaar. Zo ben je optimaal voorbereid op je gesprek.

Aan de slag bij de opdrachtgever

Uiteraard zullen wij jou niet alleen begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan, maar ook daarna staan wij voor je klaar. De nazorg vinden wij namelijk net zo belangrijk als het vinden van die nieuwe baan.

Werkzoekend? Bekijk dan snel onze vacatures

Koffie? We komen graag in contact!